Retourneren en ruilen

Wilt u graag advies op maat? Bezoek dan één van onze winkels.

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, verzoeken wij u vriendelijk de betreffende artikelen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons aan te melden voor retour (info@calandschoen.nl). Na het aanmelden van uw retourzending heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om de artikelen voldoende gefrankeerd en met een kopie van de factuur aan ons retour te zenden. De schoenen zijn dan ongedragen, in de originele doos en stevig verpakt. U kunt daarvoor ook onze verzendzak hergebruiken. Indien u een andere maat of model wilt, dan kunt dat paar direct bestellen in de webshop. Als de schoenen in goede staat bij ons zijn aangekomen wordt het aankoopbedrag binnen twee weken terug gestort op uw rekening.

Ook is het mogelijk dat u een paar dat u online heeft besteld in de winkel afgeeft. Er zijn dan twee mogelijkheden. U kunt gelijk ruilen of u krijgt een tegoedbon waarmee u op een later tijdstip een ander paar kunt uitzoeken. Onze tegoedbonnen zijn onbeperkt geldig en te besteden in onze beide winkels. Of u ontvangt een bewijs van afgifte en het aankoopbedrag maken wij dan binnen 14 dagen na ontvangst via ons online betalingssysteem op uw rekening over.

Voor schoenen die in de winkel zijn aangeschaft ontvangt u uitsluitend een tegoedbon of ander paar. Ruilen in de winkel kan binnen 14 dagen op vertoon van een kassabon. De schoenen dienen ongedragen en compleet met originele doos te zijn.


Retouradres
Calandschoen
Nieuwe Binnenweg 14(A)
3015 BA Rotterdam
010-4366317 

  • 14 dagen bedenktijd

  • Altijd gratis verzending binnen Nederland

  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, morgen in huis!