Klantenbestand en nieuwsbrief

Wilt u graag advies op maat? Bezoek dan één van onze winkels.

Klantenbestand en bonus

Inschrijven in ons klantenbestand heeft flink wat voordelen. U ontvangt dan aan het begin van elk nieuw seizoen (rond half maart en september) een postkaart met een impressie van de nieuwe collectie. Ook vindt u uw bonusbedrag op de kaart. Dit bedrag is 5% van uw bestedingen, exclusief artikelen waarop u korting heeft ontvangen, in het afgelopen halve jaar ervoor. Met deze kaart kunt u dit bedrag verzilveren bij uw aankoop in de winkel. (dus zonder kaart geen bonus !). Of: in de webshop kunt u de barcode van de kaart als kortingscode gebruiken. De kortingscode kunt u maar één keer gebruiken en krijgt u niet terug wanneer u annuleert of retourneert.

De voojaarsbonus is geldig tot eind april en de najaarsbonus tot eind oktober. De bonusbedragen zijn niet op te sparen of inwisselbaar voor contanten. U kan alleen uw eigen kaart inleveren, kaarten van derden kunnen we niet accepteren.


Bij iedere aankoop in onze winkel wordt gevraagd of u in ons klantenbestand staat. Als u er nog niet in staat kunt u dat natuurlijk meteen doen. Het kan ook zijn dat u inmiddels een ander adres heeft. Dit kunnen wij dan direct wijzigen. Als u in het bestand staat koppelen wij uw aankoop aan uw klantgegevens. Het voordeel hiervan is dat u uw kassabon niet hoeft te bewaren voor bijvoorbeeld garantie. Verder blijft u onze seizoenskaart ontvangen tot drie jaar na de laatste aankoop en worden uw aankopen bijgehouden voor het bonusbedrag. Klanten die via de webshop een aankoop doen worden automatisch toegevoegd en gekoppeld met de aankoop.

Mocht u de kaart niet meer willen ontvangen dan kunt u dat natuurlijk altijd aan ons doorgeven via het contactformulier of per email of telefoon. Uiteraard gebruiken wij  uw gegevens alleen voor directe communicatie met u en zullen wij deze nooit aan derden verstrekken.


Nieuwsbrief en SALE

Om de twee weken versturen wij per email onze nieuwsbrief. U blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe items, aanbiedingen en natuurlijk onze opruiming. Een week voordat de opruiming begint krijgt u een uitnodiging voor de Pre-SALE avond. Deze avond is exclusief voor onze nieuwsbrieflezers en er geldt een extra kassakorting. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan rechtsonder op deze pagina. Uitschrijven kunt u doen door middel van de uitschrijflink die u onderaan iedere nieuwsbrief kunt vinden.

  • 14 dagen bedenktijd

  • Altijd gratis verzending binnen Nederland

  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, morgen in huis!