Klantenbestand en nieuwsbrief

Wilt u graag advies op maat? Bezoek dan één van onze winkels.

Klantenbestand en bonus

Inschrijven in ons klantenbestand heeft flink wat voordelen. U ontvangt dan aan het begin van elk nieuw seizoen (rond half maart en september) een postkaart met een impressie van de nieuwe collectie. Ook vindt u uw bonusbedrag op de kaart. Dit bedrag is 5% van uw bestedingen, exclusief artikelen waarop u korting heeft ontvangen, in het afgelopen halve jaar ervoor. Met deze kaart kunt u dit bedrag verzilveren bij uw aankoop in de winkel. (dus zonder kaart geen bonus !). Of: in de webshop kunt u de barcode van de kaart als kortingscode gebruiken. De kortingscode kunt u maar één keer gebruiken en krijgt u niet terug wanneer u annuleert of retourneert.

De voojaarsbonus is geldig tot eind april en de najaarsbonus tot eind oktober. De bonusbedragen zijn niet op te sparen of inwisselbaar voor contanten. U kan alleen uw eigen kaart inleveren, kaarten van derden kunnen we niet accepteren.


Bij iedere aankoop in onze winkel wordt gevraagd of u in ons klantenbestand staat. Als u er nog niet in staat kunt u dat natuurlijk meteen doen. Het kan ook zijn dat u inmiddels een ander adres heeft. Dit kunnen wij dan direct wijzigen. Als u in het bestand staat koppelen wij uw aankoop aan uw klantgegevens. Het voordeel hiervan is dat u uw kassabon niet hoeft te bewaren voor bijvoorbeeld garantie. Verder blijft u onze seizoenskaart ontvangen en worden uw aankopen bijgehouden voor het bonusbedrag. Klanten die via de webshop een aankoop doen worden automatisch toegevoegd en gekoppeld met de aankoop.

Mocht u de kaart niet meer willen ontvangen dan kunt u dat natuurlijk altijd aan ons doorgeven via het contactformulier of per email of telefoon. Uiteraard gebruiken wij  uw gegevens alleen voor directe communicatie met u en zullen wij deze nooit aan derden verstrekken.


Nieuwsbrief en SALE

Om de twee weken versturen wij per email onze nieuwsbrief. U blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe items, aanbiedingen en natuurlijk onze opruiming. Een week voordat de opruiming begint krijgt u een uitnodiging voor de Pre-SALE avond. Deze avond is exclusief voor onze nieuwsbrieflezers en er geldt een extra kassakorting. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan rechtsonder op deze pagina. Uitschrijven kunt u doen door middel van de uitschrijflink die u onderaan iedere nieuwsbrief kunt vinden.

  • 14 dagen bedenktijd

  • Altijd gratis verzending binnen Nederland

  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, morgen in huis!