Garantie en klachten

Wilt u graag advies op maat? Bezoek dan één van onze winkels.

Garantie

Voor alle schoenen geldt de reguliere fabrieksgarantie en wij proberen eventuele klachten goed op te lossen. Wij ontvangen uw klacht graag zo spoedig mogelijk met uitleg en foto's via e-mail info@calandschoen.nl. Binnen 3 werkdagen zullen wij u een mogelijke oplossing aanbieden. Het kan nodig zijn dat u het paar ter beoordeling naar onze winkel in Rotterdam stuurt, als de klacht terecht blijkt, vergoeden wij die verzendkosten. Gebreken die niet door slijtage veroorzaakt zijn, worden vakkundig gerepareerd of indien reparatie niet mogelijk is krijgt u een vervangend paar of in overleg geld terug. Klachten die wij niet kunnen vergoeden zijn: slijtage van zolen en hakken, afgeven en slijtage van voeringen door overmatige transpiratie, kapotte ritsen en andere door een verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken, die de verkoper niet verwijtbaar zijn. Er kan veel voorkomen worden door gebruik van aanbevolen onderhoudsartikelen, zie: onderhoud van schoenen.

De bovenstaande mogelijke service oplossingen zijn indicaties. De service oplossing geldt onverminderd de rechten en vorderingen die de wet aan de consument toekent.

Klachten / geschillenregeling

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over een product of dienst. Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op. U kunt bellen naar 010-4366317 of mailen naar anke@calandschoen.nl. Wij zullen uiterlijk binnen 5 dagen reageren.

Komen we er samen niet uit, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Sinds 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

  • 14 dagen bedenktijd

  • Altijd gratis verzending binnen Nederland

  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, morgen in huis!