Bestellen en betalen

Wilt u graag advies op maat? Bezoek dan één van onze winkels.

Bestellen

Met de zoekfunctie op onze site kunt u gericht de collectie bekijken, u kunt zoeken op trefwoord, merk en artikelnummer. Favoriete modellen kunt u selecteren en als u een keuze heeft bepaald voor één of meerdere modellen zet u het bestelproces in gang.

Verzendkosten

Bestellingen vanaf € 45,- worden binnen Nederland gratis verzonden. Voor bestellingen onder de € 45,- rekenen wij € 7,50 verzendkosten per bestelling.

Betaalmogelijkheden

Wij bieden u drie betaalopties:

  • iDeal is online betalen via uw eigen telebankiersysteem thuis. Hieraan doen ABN AMRO (voorheen ook Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, Rabobank, ING, SNS Bank, SNS Regiobank en Triodos Bank mee.
  • Bij creditcard betaling accepteren wij Visa en Mastercard
  • Betaling per overschrijving houdt in dat u een factuur per email ontvangt en het bedrag handmatig overmaakt.

Betalingen via ideal en creditcard worden vrijwel direct bij ons bevestigd en worden dus snel geleverd. Bij handmatige overschrijving krijgen wij pas bevestiging op het moment dat het bedrag is bijgeschreven. Dit kan duren tot 5 werkdagen na uw betaling. Houdt u er rekening mee dat dit invloed kan hebben op de levertijd van uw bestelling. Bestellingen die niet binnen twee weken zijn voldaan worden automatisch geannuleerd.

 

Betaalproces

U krijgt via de mail een orderbevestiging. Het is daarom belangrijk dat u het juiste mailadres opgeeft. Via de orderbevestiging geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij uw order hebben ontvangen.

Voor de financiële afhandeling maken wij gebruik van de payment provider Buckaroo. Dit om een veilige en soepele afhandeling van uw bestelling te waarborgen.

Leveren

Zodra wij van Buckaroo het signaal hebben ontvangen dat uw betaling is binnengekomen, zetten wij de levering in gang. Het streven is onze artikelen binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren. Als de verzending bij PostNL is aangemeld, ontvangt u een e-mail en wordt de zending binnen twee werkdagen thuis afgeleverd. In deze e-mail staat de track & trace code. Verzending binnen Nederland is bij bestellingen vanaf 45 Euro gratis.

Aanbiedingen en prijzen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. De prijzen in de webshop zijn inclusief BTW, inclusief verzendkosten en hetzelfde als in onze winkels in Rotterdam en Amsterdam. In de eerste twee weken van de SALE is het niet mogelijk om online schoenen te bestellen. Dit zullen wij op de site duidelijk aangeven en ook wanneer de onlineverkoop dan weer wel mogelijk is.

Toepasselijk recht

Op de koopovereenkomst is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
Calandschoen bv
Nieuwe Binnenweg 14
3015 BA Rotterdam
010-4366317
info@calandschoen.nl
KvK-nummer: 24011653
BTW-nummer: NL

  • 14 dagen bedenktijd

  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 45

  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, morgen in huis!