Bestellen en betalen

Wilt u graag advies op maat? Bezoek dan één van onze winkels.

Bestellen

Met de zoekfunctie op onze site kunt u gericht de collectie bekijken, u kunt zoeken op trefwoord, merk en artikelnummer. Favoriete modellen kunt u selecteren en als u een keuze heeft bepaald voor één of meerdere modellen zet u het bestelproces in gang.

Verzendkosten

Bestellingen worden binnen Nederland gratis verzonden. Voor België en Duitsland worden 5 euro verzendkosten gerekend.

Voor overige landen in de EU gelden de volgende verzendkosten:

15 Euro: Frankrijk, (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden).

20 euro: alle overige landen in Europa (excl. Rusland).

De webshop levert niet buiten Europa. Meer informatie over levering en kosten buiten europa kunt u inwinnen via info@calandschoen.nl of het contactformulier.

Betaalmogelijkheden

Wij bieden u vijf betaalopties:

 • iDeal is online betalen via uw eigen telebankiersysteem thuis. Hieraan doen ABN AMRO (voorheen ook Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, Rabobank, ING, SNS Bank, SNS Regiobank en Triodos Bank mee.
 • Bij creditcard betaling accepteren wij Visa en Mastercard
 • Paypal is veilig,snel en makkelijk online betalen met uw Paypal-account.
 • Betaling per overschrijving houdt in dat u een factuur per email ontvangt en het bedrag handmatig overmaakt. Deze vorm van betalen duurt wel langer (1 tot 4 werkdagen). Uw order wordt pas in behandeling genomen wanneer het bedrag door Buckaroo is ontvangen.
 • Met Bancontact/Mistercash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.Betalingen via ideal, creditcard, Paypal en Bancontact worden vrijwel direct bij ons bevestigd en worden dus snel geleverd. Bij handmatige overschrijving krijgen wij pas bevestiging op het moment dat het bedrag is bijgeschreven. Dit kan duren tot 5 werkdagen na uw betaling. Houdt u er rekening mee dat dit invloed kan hebben op de levertijd van uw bestelling. Bestellingen die niet binnen twee weken zijn voldaan worden automatisch geannuleerd.

Betaalproces

U krijgt via de mail een orderbevestiging. Het is daarom belangrijk dat u het juiste mailadres opgeeft. Via de orderbevestiging geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij uw order hebben ontvangen. Voor de financiële afhandeling maken wij gebruik van de payment provider Buckaroo. Dit om een veilige en soepele afhandeling van uw bestelling te waarborgen.

Leveren

Zodra wij van Buckaroo het signaal hebben ontvangen dat uw betaling is binnengekomen, zetten wij de levering in gang. Als de verzending is klaargemaakt ontvangt u een e-mail en wordt de zending binnen 1 werkdag thuis afgeleverd. In deze e-mail staat de track & trace code. Verzending binnen Nederland is gratis.

Levertijden binnen Nederland

 • Als u op maandag t/m vrijdag voor 16.00 uur bestelt, wordt uw bestelling vanaf de volgende dag op uw adres of op het pakketpunt wat u heeft geselecteerd aangeboden.
 • Bestelt u op zaterdag of zondag, dan wordt uw bestelling vanaf dinsdag aangeboden.
 • Bent u niet thuis, dan zal PostNL het pakketje bij de buren bezorgen tenzij u anders heeft aangegeven.
 • Bestellingen die betaald zijn middels overboeking worden enkele werkdagen later na ontvangst van uw betaling verzonden.

Levertijden buiten Nederland

 • Als u op maandag t/m vrijdag voor 16.00 uur bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag verwerkt en verzonden.
 • Bestelt u op zaterdag of zondag, dan wordt uw bestelling maandag verwerkt en verzonden.

Aanbiedingen en prijzen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. De prijzen in de webshop zijn inclusief BTW, inclusief verzendkosten en hetzelfde als in onze winkels in Rotterdam en Amsterdam. In de eerste twee weken van de SALE is het niet mogelijk om online schoenen te bestellen. Dit zullen wij op de site duidelijk aangeven en ook wanneer de onlineverkoop dan weer wel mogelijk is.

Toepasselijk recht

Op de koopovereenkomst is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. 
Calandschoen bv
Nieuwe Binnenweg 14
3015 BA Rotterdam
010-4366317
info@calandschoen.nl
KvK-nummer: 24011653
BTW-nummer: NL

 • 14 dagen bedenktijd

 • Altijd gratis verzending binnen Nederland

 • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, morgen in huis!