Over groteschoenen.nl

Wilt u graag advies op maat? Bezoek dan één van onze winkels.

Het paradijs voor grote voeten

Het schoonheidsideaal van kleine voetjes ligt gelukkig ver achter ons en passende mooie schoenen in grotere maten worden mede dankzij de aanhoudende lobby van Calandschoen steeds meer geproduceerd. Wij verkopen een uitgebreide collectie trendy-, sportieve-,  en klassieke schoenen voor dames en heren in grote maten. Dit doen wij vanuit aantrekkelijke locaties in hartje Rotterdam en Amsterdam waar wij hoogwaardige schoenen en een uitstekend service bieden. Met ons zeer gevarieerde aanbod damesschoenen 42 t/m 46 en herenschoenen 46-51 zijn wij marktleider in Nederland.

Om zo veel mogelijk mensen met grote voeten te kunnen helpen, bieden wij sportieve stappers, hippe laarzen, stoere boots, elegante pumps, trendy sandalen, kleurrijke ballerina’s, slippertjes en nog veel meer schoeisel. Klassiekers maar ook trends voor ‘teens en tweens’ worden gevolgd, verder zijn alternatieve stijlen en supervrouwelijke modellen in zeer ruime keuze op voorraad. Daarbij houden wij rekening met diverse breedtematen, halve maten, losse inlegzolen, diverse stijlen en alle leeftijden. Zowel een meisje van 11 jaar met smalle voetjes maat 44 als haar 79 jarige oma met dezelfde maat, kunnen onze winkel huppelend verlaten.

Via deze website kunt u kijken, kiezen en bestellen. Maar wij nodigen u van harte uit om eens te komen passen en genieten van al die heerlijke schoenen in onze Rotterdamse of Amsterdamse vestiging.

Groot én mooi!

De basis voor de huidige onderneming werd gelegd in 1915. De specialisatie in grote maten werd in 1999 ingezet toen Anke Griffioen het bedrijf  van haar ouders in Rotterdam voortzette. Na haar studies (politicologie/bestuurskunde en wijsbegeerte), banen op universiteit en bij gemeenten, bleek het ondernemersbloed toch te sterk en besloot zij het tot dan toe beperkte aanbod van schoenen voor grote voeten verder uit te breiden.  Met haar schoenmaat 44 is zij een ambassadeur voor grote schoenen en meerdere producenten heeft zij kunnen overtuigen om met name ook trendy modellen in grote maten te produceren. Uit het Nederlandse en internationale aanbod maakt zij met haar team een eigenzinnige keuze waarbij pasvorm, vormgeving en kwaliteit de belangrijkste selectiecriteria vormen.

Vanwege de toenemende vraag uit de Noordelijke provincies werd in 2008 de Amsterdamse vestiging geopend. Hier bezoekt ook steeds meer internationaal publiek onze winkel en weten redacties van modebladen  ons goed te vinden.

Online service

Hoewel wij het liefst schoenen in onze winkels verkopen om klanten te begeleiden bij hun keuze en over pasvorm  te adviseren, willen wij inspelen op de toenemende vraag om onze collectie ook online aan te bieden. Op dit domein heeft Calandschoen een volwaardige webshop laten ontwikkelen waar zo'n 1.000 paar schoenen wordt getoond.

Het team van groteschoenen.nl | Calandschoen

Het team van groteschoenen.nl | Calandschoen

  • 14 dagen bedenktijd

  • Altijd gratis verzending binnen Nederland

  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, morgen in huis!