Home » Grote maat schoenen Bel nu » 010 - 436 63 17

Kom voor damesschoenen in grote maten naar Caland/Schoen in Amsterdam en Rotterdam

Voor een grote maat schoenen bieden wij mooi, trendy schoeisel!

Ons streven is dat dames op zoek naar grote damesschoenen ruim kunnen kiezen. Wanneer u damesschoenen in grote maten nodig heeft of een grote maat schoenen voor heren zoekt, dan bent u op onze aantrekkelijke locaties in hartje Rotterdam (Nieuwe Binnenweg 14) en Amsterdam (Bilderdijkstraat 66) zeer welkom. Wij nodigen u van harte uit om eens te komen passen en genieten van onze enorm gevarieerde collectie schoenen in grote maten. U krijgt persoonlijk advies van onze verkoopmedewerkers met meer dan tien jaar verkoopervaring in schoenen. Vaak kwalificeren onze trouwe klanten onze winkels als een ‘paradijs zijn voor grote voeten’ vanwege de diverse pasvormleesten, diversiteit in stijlen en kleuren en de omvang van onze collectie.

Voor grote damesschoenen of een grote maat schoenen voor heren gaat u naar onze webshop

Via haar webshop www.groteschoenen.nl heeft Caland/Schoen een uitgebreide collectie damesschoenen in grote maten op voorraad. Wij zijn gespecialiseerd in grote damesschoenen van maat 42-46 en voor heren bieden wij schoenmaat 47-51. U kunt zich op de website oriënteren en ook hier bestellen. De verzending is gratis en wij bezorgen meestal binnen 2-3 werkdagen.

Gespecialiseerd in schoenen met een grote maat in combinatie met zogenaamde ‘moeilijke voeten’, bieden wij schoenen aan in breedtematen, halve maten en houden we rekening met inlegzolen. Eén keer per maand is onze podoloog op zaterdag aanwezig om speciale schoenen aan te meten. Maak vrijblijvend een afspraak op nummer 010-4366317 of mail naar info@calandschoen.nl

Voor mensen die een grote maat schoenen nodig hebben, is onze keuze en service reuze! Kom langs!

Het liefst willen wij onze schoenen in onze winkels verkopen zodat wij u over de pasvorm kunnen adviseren. Ervaar die service in onze winkels in Amsterdam en Rotterdam en kijk op onze website voor de openingstijden. Loopt u erg moeilijk en kunt u niet naar één van onze winkels komen? Wij kunnen, voor een periode van twee weken, schoenen op zicht meegeven. De schoenen die u meeneemt, moeten dan wel betaald worden, maar u mag ze terug laten brengen. Als die schoenen dan niet belopen zijn, dan krijgt u uw geld retour. Meer weten over deze schoenenservice? Mail ons op info@calandschoen.nl of bel 010-4366317. U krijgt altijd een ervaren verkoopmedewerker aan de telefoon.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Grote maten herenschoenen - Damesschoen grote maat - Grote maat schoenen - Grote schoenmaten - Laarzen grote maten - Grote herenschoenen - Goedkope damesschoenen in maat 44 - Laarzen in maat 43 - Hoge laarzen in grote maten - Nette herenschoenen in maat 47 of 48 - Herenslippers in een grote maat - Pumps in maat 43 of 45 - Grote maat damesschoenen - Grote schoenen voor heren